Abonneren

GDPR

In tegenstelling tot commerciële en promotionele nieuwsbrieven, is het voor een louter informatieve nieuwsbrief zoals de Nieuwsbrief Leren niet wettelijk verplicht om aan iedere abonnee expliciet de toestemming te vragen om in de verzendlijst opgenomen te blijven. De gegevens die van de lezers bewaard worden (naam en e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt voor deze Nieuwsbrief Leren en worden ook nooit gedeeld met derden.

Inschrijven

Je doet me een plezier als je jouw e-mailadres nog eens extra nakijkt. Enkel correct ingevulde formulieren worden verwerkt. Wil je de nieuwsbrief ook op een ander e-mailadres ontvangen? Geen probleem! Verzend dit formulier nogmaals, nu met het andere e-mailadres. De nieuwsbrief is bedoeld voor mensen die het onderwijs ernstig nemen. Ik behoud me dan ook het recht voor om bepaalde personen niet op te nemen in mijn adressenbestand.

Wil je zeker zijn dat je de nieuwsbrief ontvangt? Zorg er dan voor dat het verzendadres van deze nieuwsbrief niet op de spam-lijst van jouw e-mailprogramma terecht komt. Uit de verzendrapporten is immers gebleken dat vooral e-mailadressen met hotmail, msn en live in de domeinnaam zeer nieuwsbriefonvriendelijk zijn.

Naam en voornaam:
Jouw e-mailadres:
Wat wil je doen? Ik wil me inschrijven

Uitschrijven

Uitschrijven doe je door op de link bij iedere nieuwe zending te klikken. Je wordt dan automatisch van de verzendlijst gewist. Wil je jouw e-mailadres wijzigen, stuur dan een e-mail met daarin het oude adres dat gewijzigd moet worden en het nieuwe e-mailadres.